Wilt u vergaderen op een unieke locatie?

De prachtige locaties Residence de Eese, Mooi Oldemarkt en Hotel Giethoorn beschikken over unieke vergaderzalen.

Wij hebben de beschikking over twee locaties: Residence de Eese gelegen op het prachtige landgoed de Eese en Hotel Giethoorn in het Hollands Venetië Giethoorn. Beide locaties beschikken over verschillende vergader locaties. De locaties zijn te huren per dagdeel met of zonder catering. Bij alle locaties heeft u een “buiten” en kan u heerlijk ontspannen wandelingen maken of activiteiten bij boeken.

  • Diverse ruimtes tot 80 personen

  • Prachtig landgoed en 3 Nationale Parken

  • Vlakbij Giethoorn, Hollands Venetië

  • Overnachten al v.a. €20,- p.p.

Onze vergaderlocaties

Hieronder een overzicht van onze meest verhuurde accommodaties.
Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

Restaurant Heerlijkheid

Een prachtige locatie voor vergaderingen midden in de bossen van Heerlijkheid de Eese. Vergader arrangementen tot ±75 personen. Van koffie met gebak tot luxe streek lunches en van uren tot dagen. Alles is hier mogelijk!

Mooi Oldemarkt

Hoeve A – Mooi Oldemarkt is een zeer ruime groepsaccommodatie. Bestaande uit een ruime woonkamer met bar, zit plaatsen voor 60+ personen, lounge banken voor 40+ personen en een prachtige serre voor 60+ personen. Daarnaast beschikt u over een ruime professionele keuken. Uiteraard is catering vanuit het voorgelegen restaurant mogelijk!

Kasteel de Eese

Prachtige privé gelegen vergader locatie met lange Franse wijntafels. Inclusief ruime zitkamer, eigen terras en keuken. Catering vanuit Restaurant Heerlijkheid behoord tot de opties -28 personen

Schaapskooi

Ruime vergaderlocatie geschikt voor maximaal 24 personen. Eigen tuin en snelle toegang tot het prachtige wandelgebied Heerlijkheid de Eese. Catering op locatie is mogelijk.

Gratis Offerte

Voer onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. 

    Bekijk onze activiteiten

    Wij organiseren unieke groepsuitjes met vier onderscheidende thema`s van “actief” tot “rustig”
    die u meenemen in de prachtige verhalen van onze omgeving.