Met uw groep overnachten op een unieke locatie

Keuze uit meerdere accommodaties al v.a. €20,- p.p.

Maak uw Heerlijke Groepsuitje compleet door gezellig met elkaar te blijven slapen in één van onze groepsaccommodaties. Wij hebben de beschikking over 2 locaties: Residence de Eese gelegen op het prachtige landgoed de Eese en Hotel Giethoorn in het Hollands Venetië Giethoorn.

Overnachten is al mogelijk om vanaf €20,- p.p. en vanzelfsprekend bieden wij ook de mogelijkheid om een heerlijk ontbijt voor u te verzorgen.

  • Vanaf 4 tot 150 personen

  • Al vanaf €20,- p.p.

  • Prachtig landgoed en 3 Nationale Parken

  • Vlakbij Giethoorn, Hollands Venetië

  • Vergader arrangementen

Groepsaccommodaties

Hieronder enkele voorbeelden van onze groepsaccommodaties.
Neem via het offerteformulier contact met ons op voor een offerte op maat.

115 personen

Wanneer u de luxe ingerichte nieuwe groepsaccommodatie Hoeve A&B (110 pers) huurt, kunt u uiteraard de hele dag genieten op de loungebanken in de royale woonkamers, als een vorst ontbijten aan de lange ontbijtbanken en tafels, zelf uw eigen biertje tappen in de gezellige bar.

80 personen

Fantastisch gelegen met terrassen aan de hoofdvaart en aan de start van het beroemde wandelpad naar het dorpscentrum vindt u Hotel Giethoorn, al meer dan een eeuw de bekendste overnachtingsplaats van de regio.

28 personen

Op Residence de Eese in het Overijsselse De Bult staat dit leuke kasteeltje voor 28 personen. Laat je fantasie de vrije loop en voel je voor een weekend (of langer!) kasteelheer- of dame van jouw eigen kasteeltje.

24 personen

Groepsaccommodatie de schaapskooi is een unieke accommodatie die ruimte biedt aan groepen tot maximaal 24 personen. Deze accommodatie, bestaande uit drie gebouwen, heeft twee slaapvertrekken en één woongedeelte.

18 personen

Verhoogd gelegen kijkt u vanuit uw terrassen uit over de aanpalende tenniscourt (gratis gebruik), gesitueerd direct aan de rand van het park en grenzende aan de landgoed(eren) van Domeinen, Fredeshiem en Heerlijkheid de Eese.

16 personen

Jagerhuys Arendshorst beschikt over een compleet ingerichte open keuken voorzien van barretje en een lange Franse wijntafel die sfeervol wordt verlicht door jagershoedjes! In de royale living is de openhaard de eyecatcher.

Bekijk onze activiteiten

Wij organiseren unieke groepsuitjes met vier onderscheidende thema`s van “actief” tot “rustig”
die u meenemen in de prachtige verhalen van onze omgeving.